La regidoria municipal d’Indústria i Comerç de l’Ajuntament de Bétera ha estat treballant per a facilitar l’accés a l’entorn digital de les empreses i comerços de la localitat, ja que la digitalització de les xicotetes empreses, microempreses i autònoms constitueix un dels motors principals de la modernització de l’economia i de creixement potencia.

Per això, juntament amb el departament de Promoció Econòmica i Ús de la Mancomunitat Camp de Túria i en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i l’Associació Empresarial de Moncada, Nàquera, Alfara del Patriarca i Bétera (AEMON), s’ha posat en marxa una Jornada Informativa sobre Solucions Digitals que se celebrarà dimecres que ve 13 d’abril en horari de 08.30 a 09.30 hores en el Saló de Plens del Castell del municipi.

La regidoria d’Indústria i Comerç ha convocat ja als comerços i empreses de Bétera perquè participen activament en aquesta jornada que s’estructura en dos blocs. D’una banda, la presentació dels Agents Innovació per a la Indústria i el Comerç de la Mancomunitat Camp de Túria i d’altra banda, aspectes relacionats amb la convocatòria del Kit Digital del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital.

Per a sol·licitar el Kit Digital, que es realitzarà en diferents convocatòries, sent la primera per a empreses d’entre 10 i 49 treballadors, és necessari indicar el tipus de solució digital que necessita el negoci. A fi de facilitar i orientar-los en l’elecció de la millor solució digital per a aquestes empreses i comerços, l’àrea d’Indústria i Comerç al costat de la Mancomunitat, i gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), es posaran a la seua disposició agents innovadors, uns per a empreses i altres per a comerços.

Aquests agents innovadors els oferiran ajuda, informació, assessorament i mentorització per a, en un primer moment, avaluar quina solució digital és la millor per al seu negoci i després els posaran en contacte amb els agents digitalitzadors per a aplicar-la en l’entorn laboral.

Aquesta sessió informativa finalitzarà al voltant de les 09.30 hores amb un desdejuni empresarial amb el qual la regidoria pretén que els assistents facen networking per a així donar-se a conéixer entre altres empresaris locals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia