La regidoria municipal d’Agricultura de l’Ajuntament de Bétera ha adquirit un tractor rígid que permetrà agilitar el desenvolupament de les tasques de desbrossament, neteja, manteniment i adequació de camins rurals i parcel·les municipals, optimitzant, així, els recursos municipals existents.

El vehicle compta amb una pala frontal i una trituradora de capçal desplaçable amb braç que permetrà el desbrossament de les cunetes dels vials del terme de Bétera. A més amb aquest tractor, els operaris municipals, poden acoblar un remolc per a desplaçament de materials ateses les necessitats operatives de la població. Així com també un calaix per a la reparació i arranjament dels camins rurals.

D’aquesta manera, a la labor manual que exerceixen els operaris se sumarà aquest nou tractor que permetrà fer treballs d’adequació de camins i obres públiques en tot el terme que compta amb una gran extensió. Una altra de les funcions en les quals s’emprarà el vehicle serà el desbrossament de parcel·les municipals.

Tot això, amb l’únic amb l’objectiu d’agilitar el treball en la xarxa de camins i parcel·les municipals.

“Comptar amb mitjans propis per a escometre aquestes labors de condicionament del nostre municipi suposa tindre major autonomia i capacitat en els moments en què són més necessaris”, ha recalcat l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui també ha indicat que aquesta nova eina “facilitarà el treball als nostres operaris municipals de la Brigada d’Obres i al seu torn, permetrà un millor condicionament dels camins rurals per a facilitar l’accés a les explotacions agràries dels nostres agricultors”.

La regidor municipal de Mobilitat, Gloria Campomanes, també ha mostrat la seua satisfacció ja que “aquesta compra suposa oferir un servei públic d’enorme eficiència i qualitat per a l’acompliment de les labors dels operaris municipals” als quals també ha agraït “el seu incansable treball”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia