Des d’aquest divendres, 08 d’abril, el Club Social de Mas Camarena està acollint el Wheels & Music Fest. Es tracta de la primera edició d’aquest esdeveniment que es durà a terme al llarg de tot el cap de setmana en la citada ubicació.

Aquesta, és una mostra que compta amb diverses temàtiques, comptant amb una destacada exhibició de motocicletes i automòbils clàssics, així com empreses relacionades amb el món del motor vintage.

A més, també pretén ser un punt de trobada per als amants de la naturalesa, l’esport a l’aire lliure i la gastronomia amb un ampli desplegament de food trucks, Per als amants de la música s’han programat diverses exhibicions de ball i concerts amb l’actuació en directe amb tributs a bandes llegendàries i DJ’s reconeguts. També es compta amb expositors comercials de diferents sectors.

Així mateix la proposta es completa amb un ampli ventall d’activitats amb un circuit per a skates, patins i patinets, una sèrie de rutes d’exhibició de bicicletes custom, un concurs de preparadors de vehicles i la participació d’ONG’s amb diferentes projectes solidaris.

Aquest festival és un esdeveniment familiar i seriós, on tenen cabuda totes les edats i estils. En definitiva, un festival per als amants de la cultura i el glamour.

A continuació, adjuntem tota la programació, ja que hi ha activitats per a tot el dia, matí i vesprada. Podeu trobar també més detalls en el següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia