Per causes alienes a l’Ajuntament de Bétera, s’ha cancel·lat l’espectacle infantil “Somnis” previst per a la vesprada de hui diumenge, 10 d’abril, a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi. Aquest esdeveniment era a càrrec de la companyia Amimic Teatre.
Molt prompte ens informaran d’una nova data.

 

Amimic Teatre va iniciar la seua  trajectòria en la primavera de 2008 en unir els esforços de tres companyies, VERA TEATRE, TEATRE MILA F.R. i FA TEATRE. Des de llavors les propostes escèniques uneixen art, teatre i infància.

Així, Amimic Teatre  és un equip format per actors, músics i titellaires….

Aquesta agrupació compta amb més de trenta obres de teatre rodades en espais culturals, teatres i auditoris de tota la Comunitat Valenciana i alguns punts d’Espanya i un ampli rang de clients que continuen mostrant ser fidels a una companyia com és Amimic Teatre.

Somnis” és un espectacle còmic per a tota la família que ens suggereix el secret màgic de la felicitat.

Sinopsis
Vine’t amb Iris i Thot a la cambra dels somnis, on veurem fantasmes i esquelets ballarins, correrem entre elefants i tortugues, pujarem amb globus fins als núvols…
I si tens fam menjarem molles gegants, i si et fas mal t’embolicarem amb cintes de mil colors, només has de somiar i arribaràs fins a les estreles.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia