(EFE) Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot a un home com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, detenció il·legal i trencament de condemna, després de maltractar i mantindre tancada en una habitació a la seua exparella de la qual tenia en vigor una ordre d’allunyament i a la qual hauria amenaçat amb tirar per la finestra.

A més, al detingut, de 48 anys d’edat, li constava una reclamació judicial per fets similars, segons ha informat la Policia Nacional.

Els agents van ser alertats, en el matí d’ahir, per membres de la UFAM de la Policia Nacional perquè acudiren urgentment a un domicili de Burjassot, on pel que sembla un home, condemnat per maltractament i reincident, mantindria retinguda contra la seua voluntat a la seua ex parella de la qual tindria en vigor una ordre d’allunyament.

La dona, en un moment de descuit, hauria enviat un missatge d’auxili al seu germà qui va alertar a la Policia.

Els agents es van dirigir al domicili i es van entrevistar amb una dona que els va manifestar que tenia llogada una habitació en l’habitatge i que en una altra habitació vivia el sospitós, que pel que sembla es trobava en companyia d’una dona, ja que l’havia sentida parlar moments abans.

Els agents van cridar insistentment a la porta de l’habitació perquè l’home els obrira sense obtindre cap resposta, i li van comminar a fer-ho per a no haver de prendre mesures més contundents.

L’home va reaccionar cridant i amenaçant als agents que sense una ordre judicial no li treien d’allí.

Finalment el sospitós va accedir a obrir la porta, interposant-se estratègicament per a no deixar veure als agents l’interior de l’habitació, i es va posar violent i agressiu, llançant punyades i puntades a l’aire per a allunyar-los.

Els agents van veure a la dona completament atemorida i davant l’evidència de la comissió ‘in fraganti’ d’un presumpte delicte de trencament de condemna, van neutralitzar i van reduir al sospitós, que es va resistir intentant colpejar als agents.

Una vegada fora de perill, la dona va relatar a l’agents que l’home li hauria amenaçat amb tirar-la per la finestra si parlava o la policia la veia.

Els agents van detindre a l’home com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, detenció il·legal, trencament de condemna i reclamació judicial.

L’arrestat, al qual li consten antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat l’ingrés a la presó provisional.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia