La campanya de promoció “Si vols catxirulo de regal, en Pasqua berena al forn tradicional” impulsada per la regidoria municipal de Comerç de l’Ajuntament de Bétera en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), s’ha presentat aquest matí amb l’objectiu de conscienciar a la població que el consum dels dolços típics de Pasqua es realitze en els forns tradicionals de la nostra localitat.

A l’acte ha assistit l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, el regidor de Comerç, Joaquín Gómez, així com  Ángela Romero i Carmen Sorlí en representació de la directiva de l’ACB.

La campanya ha consistit en la creació d’un cartell específic, una cunya de ràdio publicitària i la distribució entre els forns participants d’uns catxirulos, subministrades per un proveïdor local, a fi que puguen oferir-los als clients que realitzen les compres dels dolços típics durant les dates prèvies a Pasqua perquè els més xicotets de Bétera puguen gaudir-les durant aquestes dates vacacionals.

D’aquesta manera. l’Alcaldessa ha posat en valor els productes artesanals realitzats en els forns de Bétera, “els nostres forners els realitzen amb ingredients de gran qualitat i de manera tradicional, com es feien antany. Una manera d’endolcir les Pasqües i de seguir amb les tradicions”. A més ha assenyalat que “la rebosteria casolana és un factor d’identitat ja que la seua elaboració es fa amb les receptes tradicionals que passen de pares a fills i de generació en generació”.

En aquest sentit, el regidor de Comerç ha destacat que “volem que els nostres veïns i veïnes vegen el forn tradicional com a imatge d’un producte de qualitat“ i ha indicat, “amb aquesta mena de campanyes sectorials intentem aconseguir la consolidació i augment de la clientela en el nostre comerç local”.

Aquesta campanya ha comptat amb el treball dels alumnes i les alumnes del Taller d’Ocupació “Bétera IV” del certificat de professionalitat de Disseny de productes gràfics que ha elaborat la cartelleria.

 

Activitats per als xiquets i xiquetes

A més, aquesta campanya també es complementa amb la posada en marxa de dos tallers pasquers que tindran lloc els dies 19 i 21 d’abril perquè els més xicotets de Bétera gaudisquen d’aquests dies de vacances i s’entretinguen amb jocs populars, tallers de decoració de mones, elaboració de cistelles i catixirulos artesanals i també amb una gimkana de cerca d’ous de Pasqua.

Els tallers es duran a terme a la vesprada, en horari de 17.30h a 20:30h, en l’edifici de Casa Nebot i els xiquets i xiquetes, d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys, interessats a participar hauran d’inscriure’s en el mail info@experienciacriatures.es

Tant des de l’Ajuntament com des de l’ACB s’ha convidat a tots els veïns i veïnes a ser partícips d’aquesta campanya que omplirà de dolços tradicionals les taules de les llars de Bétera aquestes Pasqües i que al seu torn, farà gaudir als més xicotets volant els seus catxirulos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia