Del divendres al diumenge passat, el Club Social de Mas Camarena va acollir el Wheels & Music Fest. Es tracta de la primera edició d’aquest esdeveniment que es va dur a terme al llarg de tot el cap de setmana en la citada ubicació.

Aquesta mostra va comptar amb diverses temàtiques, oferint una destacada exhibició de motocicletes i automòbils clàssics, així com empreses relacionades amb el món del motor vintage.

A més, també es va dur a terme amb la pretensió de ser un punt de trobada per als amants de la naturalesa, l’esport a l’aire lliure i la gastronomia amb un ampli desplegament de food trucks, Per als amants de la música es va programar diverses exhibicions de ball i concerts amb l’actuació en directe amb tributs a bandes llegendàries i DJ’s reconeguts. També es va comptar amb expositors comercials de diferents sectors.

Així mateix la proposta es va completar amb un ampli ventall d’activitats amb un circuit per a skates, patins i patinets, una sèrie de rutes d’exhibició de bicicletes custom, un concurs de preparadors de vehicles i la participació d’ONG’s amb diferentes projectes solidaris.

Aquest festival va aconseguir ser un esdeveniment familiar i seriós, on van tindre cabuda totes les edats i estils. En definitiva, un festival per als amants de la cultura i el glamour.

A continuació, adjuntem diverses imatges d’aquest esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia