El Complex Educatiu Mas Camarena va nàixer al setembre de 1997, amb la convicció de crear un centre que es basarà en els valors tradicionals i el bilingüisme sent sempre les premisses dels seus fundadors: la família Marín. Aquest projecte des dels seus inici va ser capitanejat per la seua directora Maite Marín, una dona emprenedora i amb una gran visió de futur. La seua trajectòria reeixida en aquests 25 anys demostra que aquest Col·legi ha aconseguit molt més que això, ha aconseguit posicionar-se com un dels millors col·legis de la Comunitat Valenciana i d’Espanya. Només cal fixar-se en el seu creixement exponencial dels seus 80 alumnes inicials i els seus 5 professors a l’actualitat amb més de 2.946 alumnes.

Mas Camarena ha volgut celebrar la seua habitació de Segle en gran, reunint a tot el seu equip de treballadors, en l’actualitat més de 500, autoritats, famílies, alumnes i amics del col·legi sent més de 1.200 convidats a la seua Gal·la 25 anys creixent junts .”Rebre l’afecte de tants convidats és d’agrair, sentir-se així d’abrigallada en aquest dia és un orgull per a Mas Camarena “ha afirmat la directora del col·legi, Maite Marín.

L’acte, que va comptar amb espectaculars números de música en directe i va ser presentat per Vicente Ordaz, periodista i director d’informatius Cope, van ser presents institucions, noms de la societat, l’empresa o l’esport Valencià, com el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris, Vicente Boluda…L’Alcalde de Canet d’en Berenguer, Pere Joan Antoni Chordá, l’Alcaldessa de Bétera, Sra. Elia Verdevio, Alcalde de Paterna, Sr. Juan Antonio Sagredo, aquests dos últims van prendre la paraula en l’impressionant escenari del seu pavelló, tots dos alcaldes van admirar la capacitat de treball tant de la Directora Maite Marín, com la seua família, i van afirmar la projecció que se’ls ha donat a aquests municipis.

Premis Valors Mas Camarena

Durant l’esdeveniment van haver molt moments especials, cal destacar els Premis Valors Mas Camarena i el lliurament de les plaques de reconeixement als treballadors amb 25 anys de dedicació i treball en el col·legi.

S’han seleccionat diversos premis que representen en l’actualitat els emblemes del col·legi; esforç, constància, implicació, cooperació, innovació, mentalitat internacional, cura al medi ambient. Tots ells es van entregar entre els seus treballadors, excepte el Premi al Valor a l’Esforç que s’entregue a 3 dels seus alumnes que estan superant una malaltia i continuen cada dia anant al col·legi. “És impressionant la força que transmeten cada dia, són i seran sempre un exemple per a mi, per això i sens dubte aquest premi és per a ells, Pablo, Miguel i Carla” així presente la directora als premiats. Un dels moments més emotius de la Gala, amb els més de 1.200 convidats en peus aplaudint.

En el discurs, Maite Marín, visiblement emocionada per tota la Gala, va destacar que aquests 25 anys han sigut tot un repte, un treball constant juntament amb un equip immillorable, també va tindre paraules per a la seua família parteix fonamental d’aquest projecte, i acabe el seu discurs afirmant “Sempre ens quedarà un cim per ascendir i un repte per aconseguir”.

Les paraules del fundador Sr. José Luis Marín, també van tindre agraïment a les corporacions municipals, a la seua família però sobretot a la seua filla, de la qual afirme “eres una dona intel·ligent, preparada, valenta, sense por als canvis ni a assumir riscos”. A més va recordar els seus inicis en el Col·legi Marni i la seua idea de continuar creixent.

L’acte va finalitzar amb una sorpresa dels treballadors a la seua directora amb el lliurament d’un trofeu dedicat i un enorme pastís, aquest moment va posar el fermall d’or a una nit impressionant, carregada de records, i per descomptat de nous desitjos. “Queda molt Col·legi Mas Camarena per viure” afirme Maite Marín.

Un camí dèxits

En aquest quart de segle el Col·legi Mas Camarena ha quadruplicat les seues instal·lacions, la seua última incorporació la seu Students’ Resort un espai polivalent, dedicat a la seua residència, Sports Centre i restaurant d’esdeveniments, amb més de 100 mil m².

A més compta amb uns resultats acadèmics que avalen el seu camí d’èxits. Compta amb la millor nota de Selectivitat aconseguida a la Comunitat Valenciana, amb un 8,16 de nota de mitjana, durant els seus 11 anys de PAU ha mantingut el 100% d’aprovats i 10 promocions ostenten la millor nota de selectivitat.

En aquests anys Mas Camarena s’han caracteritzat per ser un col·le actiu, que actua, que evoluciona amb un Projecte Educatiu propi i basat en les millors metodologies internacionals, amb la finalitat que cadascun dels seus alumnes aprenga a créixer acadèmica i personalment i contribuïsquen a construir un món millor.

És l’únic col·legi de València amb l’autorització de tots els Programes de l’Organització del Batxillerat Internacional en totes les seues etapes, inclòs Cicles Formatius. A més és un dels 5 col·legis espanyols “Apple Distinguished School” un reconeixement al seu ensenyament innovador i el seu bon ús de les tecnologies en educació.

“Amb el pas dels anys hem anat evolucionant en tots els aspectes. L’aplicació de les noves tecnologies a l’aula ha suposat una vertadera revolució que ha permés als alumnes desenvolupar una actitud més activa i participativa. La mentalitat internacional també ha suposat un gran canvi, hem d’observar el món per a oferir a l’alumne una mirada global, sense oblidar la local. ” ha afirmat Maite Marín.

*Nota enviada pel departament de comunicació del Complex Educatiu mes Camarena. Aquests dies oferirem més imatges i vídeo realitzat pel nostre equip.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia