No és la primera vegada que els alumnes del CEIP Camp de Túria s’uneixen per a dur a terme una cursa solidària en benefici de col·lectius més desfavorits. L’última d’aquestes curses va tindre lloc ahir dilluns. 11 d’abril.

Així, els alumnes i les alumnes d’aquest col·legi d’Educació Pública van disputar una carrera solidària pel poble d’Ucraïna.

 Aquesta jornada d’ajuda va comptar també amb les famílies de l’alumnat que, en qüestió de poc temps, van adquirir els més de 500 dorsals que hi havia.
El matí va resultar ser una festa entorn l’esport, la música i la col·laboració desinteressada amb la població ucraïnesa. En aquesta iniciativa altruista van participar des dels més menuts del centre fins al claustre de professors.
Aquesta carrera popular benèfica va realitzar-se tant pel pati de les instal·lacions del centre com pels carrers c/Caseta de Puçol, c/ Masia de la Gerula, Av. Pont de Sant Martin i c/Carola Reig, donant ambient al veïnat en aquest segon dilluns d’abril.
Una vegada més, l’alumnat del nostre poble ha donat exemple de solidaritat. Doncs, cal recordar que altres centres educatius del nostre mounicipi també han realitzat altres accions solidàries durant els últims mesos pel poble d’Ucraïna i altres col·lectius.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia