El passat cap de setmana, va tindre lloc en Alcobendas l’última jornada de la Lliga Nacional de Clubs de Duatló. La competició es disputaria en la modalitat de Contrarellotge per Equips el dissabte 09 d’abril i relleus el diumenge 10 d’abril. Fins a la localitat madrilenya es van desplaçar alguns dels clubs de la Comunitat Valenciana, que disputen habitualment aquesta lliga nacional.

En la jornada del dissabte les xiques del CEA Bétera aconseguien la segona posició, i per tant el subcampionat d’Espanya de Duatló per Contrarellotge, i seguien així en la lluita pel lideratge de la lliga nacional al costat del club madrileny Diablillos de Rivas. El duel estava garantit en la jornada del diumenge, on es disputaria la competició per relleus. Les nostres representants van lluitar fins al final, on Noelia Juan en el tercer relleu va estar a punt de remuntar i avançar a la tercera rellevista del club madrileny. Finalment, les xiques del CEA Bétera quedaven en quart lloc en el Campionat d’Espanya de Relleus. I, per tant, aconseguien proclamar-se subcampiones de la Lliga Nacional de Clubs de Duatló.

Des de Bétera.com els volem donar l’enhorabona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia