Presidència de la Generalitat ha publicat oficialment la convocatòria de subvencions per a la realització d’activitats de difusió i formació en matèria d’ Unió Europea i d’acció exterior, per a l’any 2022.

Es destinarà un total de 70.500 euros, per a la divulgació de coneixements relatius a la Unió Europea, la participació ciutadana i qualsevol altre aspecte relacionat directament amb la Unió Europea o amb l’acció exterior de la Comunitat Valenciana, incloent a països de fora de la Unió Europea com d’organismes internacionals.

Les subvencions estan dirigides a entitats públiques, cooperatives, associacions i altres entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes, que estiguen interessades en la realització d’activitats formatives i de difusió de matèria relacionada directament amb la Unió Europea o amb l’acció exterior.

Per a l’actual exercici s’han considerat prioritàries les temàtiques relacionades amb el pacte verd europeu, la participació de les regions a la Unió Europea, els Fons Next Generation UE, l’ Europa adaptada a l’era digital, així com el desenvolupament del pilar europeu de drets socials i l’any europeu de la joventut.
Per a això, es concediran entre 1.500 i 10.000 euros per sol·licitud, en funció de les despeses subvencionables.

Els interessats han de presentar les sol·licituds per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat a partir d’aquest divendres i fins al pròxim 9 de maig.

Més informació: consultar ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia