Algunes empreses i comerços de Bétera van acudir aquest dimecres, 13 d’abril, a una Jornada Informativa sobre Solucions Digitals organitzada per la regidoria  municipal de Comerç i Indústria en col·laboració amb la Mancomunitat Camp de Túria, AEMON i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB).
Al voltant de les 08.30 hores, entorn de 50 empresaris i comerciants van participar activament en aquesta activitat en la qual es va presentar als Agents Innovació per a la Indústria i el Comerç de la Mancomunitat Camp de Túria.
També es va informar diferents aspectes relacionats amb la convocatòria d’ajudes del Kit Digital del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital.
L’objectiu principal d’aquesta jornada va ser la de conscienciar a les empreses, pimes i autònoms de la necessitat d’iniciar processos per a la seua digitalització que contribuirà a millorar: la seua productivitat, el seu creixement, així com per a desplegar el seu treball en xarxa.
I és que la digitalització de les xicotetes empreses, microempreses i autònoms constitueix un dels motors principals de la modernització de l’economia i de creixement potencia.

 

Aquesta jornada va tindre lloc en el Saló de Plens del Castell del municipi.

Per a sol·licitar el Kit Digital, que es realitzarà en diferents convocatòries, sent la primera per a empreses d’entre 10 i 49 treballadors, és necessari indicar el tipus de solució digital que necessita el negoci. A fi de facilitar i orientar-los en l’elecció de la millor solució digital per a aquestes empreses i comerços, l’àrea d’Indústria i Comerç al costat de la Mancomunitat, i gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), es posaran a la seua disposició agents innovadors, uns per a empreses i altres per a comerços.

Aquests agents innovadors els oferiran ajuda, informació, assessorament i mentorització per a, en un primer moment, avaluar quina solució digital és la millor per al seu negoci i després els posaran en contacte amb els agents digitalitzadors per a aplicar-la en l’entorn laboral.

Aquesta sessió informativa va finalitza al voltant de les 09.30 hores amb un desdejuni empresarial el qual va servir perquè els assistents dugueren a terme networking per a donar-se a conéixer entre altres empresaris locals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia