La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública GVA+Salut ha incorporat, en l’última actualització de la seua APP, noves funcionalitats que faciliten als usuaris determinats tràmits telemàtics,   evitant així que hagen de desplaçar-se al centre sanitari.

En la nova versió de l’aplicació s’ha incorporat l’opció de descarregar-se el Certificat Digital COVID de la Unió Europea des de la mateixa aplicació. El certificat es pot obtindre en qualsevol de les seues variants, i també en el cas en què la prova diagnòstica realitzada haja sigut un test d’antigen.

D’altra banda, s’ha incorporat una nova forma d’accés a l’aplicació, de manera que és necessari el número SIP, la data de naixement de la persona usuària i la data d’emissió de la targeta si es disposa d’ella. Es confirmarà la identitat de la persona mitjançant l’enviament d’un SMS al telèfon mòbil associat a la targeta. Així mateix, continuen vigents els mètodes anteriors d’accés, escanejat del codi de barres de la targeta SIP i cl@ve.

Quant als tractaments prescrits, cada pacient pot consultar tant els tractaments que té vigents en aqueix moment com l’historial dels medicaments que li hagen sigut dispensats en les oficines de farmàcia.

Fins al moment, aquesta nova versió ja estava disponible per a usuaris i usuàries d’Huawei des del passat 30 de desembre i ara està disponible per a usuaris i usuàries d’Apple i Google.

L’APP GVA+Salut és una aplicació que permet, des del mateix dispositiu mòbil, accedir a la història clínica i realitzar tràmits com sol·licitar cita telefònica o presencial en el centre de salut, així com consultar les cites pendents, tant en atenció primària com en especialitzada.
A més, es poden consultar els tractaments prescrits, fer el seguiment com a acompanyant de pacients durant les intervencions quirúrgiques i accedir a informació sobre els centres assistencials o sobre la vacunació COVID, entre altres avantatges.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia