Les noves tarifes elèctriques, les quals es van començar a aplicar a partir del mes de juny de 2021, van causar incertesa i alarma entre la societat. Per aquest motiu, l’Enginyer Elèctric de Bétera Javier Dasí, va posar en marxa diferents publicacions a través de les seues Xarxes Socials on explica aquests canvis en la llum i ofereix consells per a estalviar en la factura de la llum.

Amb diferents vídeos explicatius, aquest veí s’ha fet popular entre els usuaris d’Instagram @objetivo_luz  i TikTok @ahorrar_luz. Tant és així que ha sigut entrevistat per “Espejo Público” d’Antena 3.

En aquests vídeos ofereix un resum sobre les noves tarifes de juny i explica com funciona la factura de llum i tot el que es cobren en ella. També proporciona nocions de com saber si es paga un bon preu o no per la nostra factura de llum.

A més, dona a conéixer les opcions que tenim per a pagar menys Llum a la nostra casa, en la nostra oficina, o en el nostre negoci i què és el mes recomanable. També ens indica si és millor tindre preu fix o indexat, les seues diferències i quin mes de l’any és el millor per a fer el preu fix, entre altres assumptes.

En aquest sentit també parla de les tarifes més econòmiques i brinda alguns consells per poder estalviar en el preu de la factura de la llum. Tot, a través d’alguns “trucs” fàcils i senzills que ens dona a conéixer el nostre veí.

Si vols saber-los, només tindràs que seguir-lo a través de les seues Xarxes Socials, anteriorment citades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia