El pilot de Bétera, Gabriel Dus, va vencer fa unes setmanes en la primera puntuable del Campionat d’Espanya de Trial per a motos clàssiques.
Aquesta competició, disputada a Sigüenza en format de dos dies els passats 26 i 27 de març, va suposar per al nostre veí una victòria sota la pluja el primer dia i una segona posició, molt renyida, en la segona jornada. Aquest treball li va donar els punts suficients per a posar-se líder d’aquest Campionat, dins de la més disputada i nombrosa de les categories a lloms d’una mecànica Italiana Fantic.
Amb 140 pilots participants, aquest campionat va ser un autèntic èxit de participació, cosa que demostra que l’especialitat gaudeix d’una bona salut. A més, la convocatòria de la categoria Postclàssiques ha obert molt més el ventall de possibilitats per als amants d’aquesta disciplina. La carrera va obtindre el distintiu de la Green Sport Flag per ser un esdeveniment sostenible i respectar el medi ambient.
D’altra banda, Dus també es va alçar amb la victòria en la tercera prova del Campionat de la Comunitat Valenciana disputada a La Nucia, on va poder imposar-se amb la nova TRRS. Després de tres carreres el pilot de la localitat ha pres el pols i la seua victòria li acosta a l’objectiu de revalidar el títol de la categoria TR 3 que ja va obtindre en l’any 2020.
La pròxima prova de la Copa d’Espanya de Trial Clàssiques se celebrarà el 30 d’abril i 1 de maig a Amurrio, Llaurava.
Des de l’equip de Betera.com també li volem donar l’enhorabona pels resultats obtinguts i desitjar-li sort per a les pròximes proves.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia