Les activitats extraescolars i de suport escolar per a tots els xiquets, xiquetes i joves de la localitat de Bétera, les quals es van dur a terme durant l’any passat, van tornar a posar-se en marxa el passat mes de febrer. El departament municipal d’Educació i Joventut, és l’encarregat de dur a terme aquest programa d’activitats extraescolars.

Aquestes activitats culturals, esportives, artístiques, educatives i d’entreteniment van dirigides a la població infantil i juvenil de Bétera d’edats compreses entre els 3 i els 18 anys i es realitzaran de manera gratuïta fins a mitjan mes de juny.

La temàtica de les activitats va des de continguts purament educatius fins uns altres d’oci que combinen aspectes mediambientals i científics per a un aprenentatge divertit. Aquestes activitats aniran variant mensualment.

Per a aquest pròxim mes de febrer maig s’han programat els següents tallers:

– Taller de drons el caleidoscopi.

– Taller de grafisme “artistes invisibles”.

– Taller d’expressió corporal teatral.

– Batnigth “descobrint a les rates penades”.

Es tracta d’una gran varietat de propostes a la qual inscriure’s fins al pròxim 30 d’abril, com a data límit per a poder participar.

Per a les activitats, els interessats i interessades hauran d’inscriure’s a través de: www.betera.es (àrea municipal de Joventut).

Aquest programa es realitza a través d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amb un import total de 22.636, 43 euros.

Les places són gratuïtes i limitades. Els horaris, les diferents dates de les activitats, els llocs on s’imparteixen i altres detalls d’aquests esdeveniments es troben plasmats a la imatge adjunta a aquesta notícia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia