El Taller d’Iniciació a la història de l’Arquitectura i visites guiades, forma part dels tallers del Programa de Cursos i Tallers d’Enriquiment Personal duts a terme des de la regidoria municipal d’Educació de l’Ajuntament de Bétera. Aquesta iniciativa s’impartirà al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, situat a l’avinguda de València, 26.

Les sol·licituds d’inscripció al taller es deuran formalitzar a l’Ajuntament de Bétera (C/ José Gascón Sirera, 9) del 19 d’abril al 29 d’abril (tots dos inclosos). L’horari per a inscriure’s és de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores i dimecres a la vesprada de 17.00 a 19.30 hores. També es pot formalitzar a través de la seu electrònica, accedint a la web de l’Ajuntament www.betera.es i fer el tràmit des de la Seu Electrònica: https://sta.betera.es/sta/Relec/CatalogBrowse

Les sol·licituds es regiran per ordre de registre d’entrada fins a completar les vacants.

El taller serà els dies 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 i 26 de maig i, 2 i 9 de juny de 2022.

Es pot obtindre més informació al següent enllaç: https://www.betera.es/pagina/convocatorias-convocatories-cmfpa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia