Des de FEVECTA, s’impartirà un curs gratuït, finançat pel Labora, per a l’obtenció del “Carnet de manipulació d’aliments”.

Aquest curs tindrà una duració de 10 hores i s’impartirà els dies 27 d’abril i 4 de maig, en horari de 09.00 a 14.00 hores.

Està dirigit a aquelles persones en actiu de les empreses d’Economia Social, que vulguen actualitzar o obtindre, el carnet de manipulació d’aliments. Igualment, poden participar, persones desocupades inscrites en Labora.

Qui estiga interessat a assistir, es pot emplenar la fitxa adjunta i enviar-la al següent correu electrònic: clic ací

Es pot obtindre més informació en: g.albert@fevecta.coop

En cas d’estar desocupat, també s’haurà d’adjuntar còpia del Darde.

Les places són limitades. Es rebrà un mail de confirmació en cas de tindre plaça.

El curs de manipulació d’aliments capacita als alumnes per a poder optar  a llocs de treball en els quals es requerisca aquesta qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.
Per aquest motiu, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de previndre danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, sobretot en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia