(EFE).-Bombers del Consorci de València van rescatar a última hora del dissabte a un home de 67 anys que va resultar ferit després de caure d’uns vint metres d’altura en un terraplé d’una zona rural de Nàquera.

Després de rebre l’avís a les 19.23 hores, el Consorci va mobilitzar al Grup de Rescat a Altura (GERA), que va acudir al lloc, una zona de difícil accés entre Nàquera i Serra, amb l’helicòpter de rescat de la Generalitat.

També es va mobilitzar a bombers de Moncada, al comandant del parc de Sagunt i a unitats de bombers forestals de la Generalitat, segons han informat fonts del Consorci.

En produir-se l’accident en fosquejar, l’helicòpter va haver de retirar-se després de depositar en el terreny als membres del GERA, que van continuar el rescat via terrestre malgrat ser una zona de molt difícil accés.

Els bombers van immobilitzar a l’home, que s’havia lesionat en la caiguda i el van situar en una llitera de rescat per a poder traslladar-ho, assegurant el profonament amb la instal·lació de línies de seguretat per a poder extraure’l via terrestre.

Al voltant de les 00.00 hores, els bombers van poder transferir al ferit a l’ambulància que s’hi havia desplace a la zona i el dispositiu de rescat de bombers es va desmobilitzar sobre les 00.30 hores.

D’altra banda, els membres del GERA també van intervindre al migdia del dissabte per a rescatar a un home que estava desorientat en la zona de la Murta, a Alzira, i eixe mateix matí per a rescatar a un gos que havia caigut en el va riure Albiol, en Xàtiva..

Imprimir article
Comenta aquesta notícia