Aquests dies passats, Bétera també va celebrar la Setmana Santa amb les seues confraries de manera habitual.

Així, el passat divendres sant (16 d’abril), el Sant Soterrament es va celebrar amb solemnitat amb la Confraria del Sant Sepulcre i la Germandat de la Dolorosa, al pas de la música de la Banda del Centre Artístic Musical de Bétera.

En aquesta última confraria, també van participar els membres de la Colla de Campaners de Bétera.

Posteriorment, diumenge de resurrecció (18 d’abril) va tindre lloc a partir de les 10.30 hores la Trobada en la Glorieta. El Sant Sepulcre i la Dolorosa es va unir per a dirigir-se a l’Església de la Puríssima per a, posteriorment, celebrar la missa de resurrecció i donar per conclosos els actes religiosos que commemoren la Pasqua.
A continuació, adjuntem unes imatges cedides per la nostra veïna Amparo Romero i Sierra de la Confraria del Sant Sepulcre i per la Colla de Campaners de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia