Aquest dimarts, 19 d’abril, a les 18.00 hores, se celebra una concentració enfront del consolat de Rússia a València per a denunciar l’agressió a Ucraïna i exigir l’eixida de l’exèrcit rus del país. La concentració ha sigut convocada per “Recortes Zero”.

A la convocatòria s’han sumat diversos col·lectius com l’Associació d’Ucraïnesos de la Comunitat Valenciana, Comval, Trencadis Artistes… associacions de Veïns com la de Canyamelar, Radi Ruzafa, i altres col·lectius de diversos àmbits.

Aquesta concentració s’emmarca en la campanya iniciada a partir de la publicació del manifest “Per la Pau. Fora Tropes Russes d’Ucraïna” (www.pazenucrania.es), promogut pels convocants, i de la recollida de signatures que s’està realitzant en tota Espanya per a exigir la fi de la invasió.

En l’acte es recolliran signatures contra la guerra i es llegirà el manifest que han signat més de 150 intel·lectuals i artistes, centenars d’activistes, sindicalistes, representants de la societat civil, milers de ciutadans i 80 organitzacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia