(EFE).-Un home de 60 anys ha sigut trobat aquesta matinada ferit per arma blanca a l’altura del pit dins de l’ascensor d’un edifici d’Alacant i traslladat a un centre hospitalari després de ser atés en primera instància per l’equip mèdic d’un Samu, segons han informat a Efe fonts de la Policia Nacional.

El succés ha ocorregut poc abans de les 5.45 hores en un immoble situat en l’avinguda Condomina, quan, pel que sembla, un veí ha trobat a un home sagnant abundantment a l’interior de l’ascensor.

El ferit presentava ferida per arma blanca en la zona del pit, han assenyalat les mateixes fonts, que han explicat que s’investiguen les circumstàncies d’aquest cas.

Fins al lloc s’ha desplaçat, per part d’efectius sanitaris, una unitat del Samu, l’equip mèdic del qual ha realitzat diverses maniobres d’estabilització a l’home, han indicat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu).

Posteriorment ha sigut evacuat a l’Hospital General Universitari d’Alacant en una ambulància de suport vital avançat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia