El Congrés Internacional de Trombó de Bétera es realitzarà del 14 al 16 de maig de 2022 (de dissabte a dilluns). El pròxim dilluns, 25 d’abril és l’últim dia per poder formalitzar l’inscripció.

El màxim artífex d’aquest congrés és Inda Bonet, animat per la marca d’instruments S.E. Shires Company i amb la col·laboració del consistori municipal de Bétera i la seua àrea de Cultura.

Durant 3 dies el municipi de Bétera es convertirà en un formiguer de músics al voltant d’una mateixa passió: el trombó.

Per a l’ocasió, es comptarà amb dos dels trombonistes més importants a nivell mundial, els quauls animaran i reuniran un gran grup de “fans”, com són Joseph Alessi (trombó solista de la Filharmònica de Nova York i professor de la Juilliard School of Music) i a Marshall Gilkes (solista internacional de jazz i professor en el New England Conservatory) a més es comptarà també amb quatre trombonistes de la localitat de Bétera, com són Carlos Gil (professor del Conservatori Municipal “José Iturbi” de València), Víctor Belmonte (Netherlands Ràdio Philarmonic Orchestra), Rafa Martínez Guillén (Trombó Solista de l’Orquestra de Còrdova) i Víctor Gámez (Professor de trombó del conservatori professional de música de Montcada).

En l’organització d’aquest congrés, Inda Bonet també tindrà la inestimable ajuda de Félix García Peñarrubia, persona incansable en el que és organitzar i donar idees perquè tot isca tan bé com siga possible, i amb el suport de el “Centre Artístic Musical de Bétera” (CAM).

Al seu torn, cal destacar les activitats que s’han preparat per als més xicotets. Aquests, tindran l’oportunitat d’estar representats amb el “CI Tbon Júnior” el dissabte i diumenge 14 i 15 de maig.

Així mateix, moltes altres aventures es donaran pas en aquests tres dies. Qui desitge saber més sobre aquest gran esdeveniment musical o accedir a les inscripcions pot dirigi-rse a la pàgina web: https://ci-tbon.com/ i descobrir més detalls de tot el que ocorrerà durant aqueixes tres jornades tan interessants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia