Aquest pròxim dissabte, 23 d’abril, es jugarà la gran Final de la Copa del Rei entre el València CF i el Real Betis Balompié.

En aquest sentit, a Bétera podrem viure aquesta gran cita futbolera en el recinte de l’Albereda amb una pantalla gegant, perquè totes les veïnes i veïns que ho desitgen puguen veure el partit, gaudir i animar.

Abans del partit hi haurà música i unflables per als més xicotets i xicotetes del municipi. A més, per a finalitzar el dia, hi haurà més música amb una discomòbil.

Així, el “tardeo” donarà inici a les 19.00 hores amb música i unflables i, a les 22.00 hores, es projectarà el Partit de Futbol amb pantalla gegant i, finalment, a continuació discomòbil.

Cal dir que, el Betis i el València coincidiran, per primera vegada en el partit pel títol aquest pròxim dissabte. Serà sobre la gespa de l’estadi La Cartoixa de Sevilla en la qual suposa la 18é final per al quadre che i la 5a per als bètics.

No obstant això, van ser els verd-i-blancs els primers entre els dos finalistes d’aquesta temporada que van jugar una final. Va ser en 1931 amb el torero Ignacio Sánchez Mejías -el mateix que Federico García Lorca va immortalitzar en el seu Plor- en la directiva del club andalús, que va perdre en aquella oportunitat davant l’Athletic Club per 3-1 a Chamartín.

Deu anys després, en el mateix escenari i amb igual resultat el València CF va aconseguir fer-se amb el trofeu amb Ramón Encinas en la banqueta i gràcies al seu triomf davant el RCD Español de Barcelona.

Una Copa del Rei que li va ser esquiva al Reial Betis fins a 1977, just l’any quan va estrenar el seu disseny actual d’un trofeu que els andalusos van guanyar per última vegada en 2005 i els valencians en 2019, precisament en l’estadi Benito Villamarín.

La ciutat de Sevilla s’erigeix de nou en aquesta oportunitat com el millor escenari possible d’una final tan inèdita en els seus contendents com apassionant una vegada que tots dos facen gaudir als aficionats després del so del xiulet inicial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia