La Policia Local de Nàquera va detindre un home el passat dimarts, dia 19 d’abril, el qual va ser sorprés robant a l’interior d’un habitatge a la Urbanització Plà d’Estepar, després de rebre l’avís d’un veí del lloc que va observar a l’individu per la zona.

Durant el servei del torn de vesprada, la Policia Local va rebre un avís sobre les 18.50 h de la presència d’un home amb bicicleta pels carrers de la urbanització Plà d’Estepar, al que la patrulla, sabedora dels nombrosos robatoris que s’estan produint en la zona, es va desplaçar al lloc dels fets. En aqueix moment van sorprendre un home eixint de l’interior d’un habitatge per una finestra la qual havia violentat amb anterioritat per a poder accedir al seu interior.

Els agents immediatament van accedir a l’interior d’aquest habitatge i van procedir a la detenció d’aquest home per un suposat delicte de robatori amb força, sent traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil de Bétera per una de les seues patrulles.

 

Per part de la Policia Local s’emporta mesos treballant en aquest assumpte, ja que han sigut nombroses les denúncies rebudes per robatoris en interiors d’habitatges, i casetes de camp, patits des de fa més de tres mesos. S’han intensificat les vigilàncies en la zona, amb la presència de diverses patrulles, durant les hores de major risc, així com l’operativitat oferida per la nova unitat de drons, la qual porta durant mesos realitzant vols de prevenció sobre aquesta zona, amb un únic objectiu que no era un altre que localitzar al suposat autor dels robatoris.

 

Des de l’Alcaldia, regidor delegat de l’àrea de Seguretat Ciutadana i la Prefectura de la Policia Local de Nàquera, volen reconéixer el gran esforç i professionalitat demostrat pels membre del Cos de la Policia Local de Nàquera els qui, dia rere dia, han posat la seua obstinació i dedicació per a poder culminar amb la detenció del suposat autor dels robatoris amb força que s’estaven produint a la Urbanització Plà d’Estepar des de cap a diversos mesos. A més, agrair als veïns que van donar la informació necessària perquè l’actuació policia haja tingut l’èxit desitjat.

 

Per part de la Prefectura de la Policia Local de Nàquera, es vol recordar la gran importància que té la col·laboració ciutadana per a l’actuació policial, sent de gran importància la seua col·laboració i informació, animant a tots els veïns de Nàquera a posar en coneixement de la Policia Local i la Guàrdia Civil, de tots aquells fets i informació que coneguen, que puguen estar relacionada amb la comissió de fets delictius o infraccions administratives, amb la finalitat de garantir la Seguretat Ciutadana i la Convivència pacífica entre les persones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia