Com ja hem comentat en altres publicacions, el Complex Educatiu Mas Camarena va celebrar fa unes setmanes el seu 25 aniversari. Aquest centre educatiu va nàixer al setembre de 1997. Aquest projecte, des dels seus inicis, va ser capitanejat per la seua directora Maite Marín.

El col·legi va reunir per a la celebració a tot el seu equip de de més de 500 treballadors, autoritats, famílies, alumnes i amics del col·legi.

La gal.la va comptar amb espectaculars números de música en directe i va ser presentat per Vicente Ordaz, periodista i director d’informatius Cope.

Durant l’esdeveniment es va també fer entrega dels Premis Valor Mas Camarena i el lliurament de les plaques de reconeixement als treballadors amb 25 anys de dedicació i treball en el col·legi.

L’acte va finalitzar amb una sorpresa dels treballadors a la seua directora amb el lliurament d’un trofeu dedicat i un enorme pastís.

A continuació, oferim més imatges de l’acte, realitzades pel nostre equip. Seguidament a la fotogaleria, adjuntes un vídeo també de l’acte.

  • Fotogaleria d’imatges realitzades per l’equip de Betera.com:
  • Vídeo de l’acte, realitzat per l’equip de Betera.com:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia