Dos homes han sigut detinguts a Llíria després de ser acusats de violar a una dona en un xalet pertanyent a la capital del Camp de Túria. Així ho va avançar ahir el diari provincial Las Províncias i ho van confirmar fonts de la Guàrdia Civil al diari Levante-EMV. 

De moment, la Guàrdia Civil confirma que el cas es troba encara sota investigació.

Segons s’indica, la dona va acudir al costat de més a persones a una festa que va tindre lloc en el domicili d’un dels detinguts, i l’agressió sexual es va produir al matí següent, divendres passat, després de quedar-se sola amb els dos presumptes agressors. Després de l’agressió, la víctima va aconseguir escapar en un descuit dels presumptes violadors, podent avisar així al 112.

A més, fonts municipals també han indicat que  l’actuació de la Policia Local va ser acompanyar a la Guàrdia Civil al lloc dels fets pel coneixement del terme municipal, ja que aquests assumptes són exclusius de la Benemèrita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia