(EFE).-Una desena de persones van resultar ferides ahir a la nit en la bolcada d’un autobús.

Els dos ferits greus en l’accident d’autocar que va bolcar la nit d’aquest dissabte en l’A-7 al seu pas per Granja de Rocamora (Alacant) són una dona embarassada, que va patir traumatisme cranioencefàlic, i una altra persona que va ser hospitalitzada per fractura oberta d’húmer.

Tots dos van ser traslladats a l’Hospital d’Elx, mentre que les altres tres persones amb ferides de diversa consideració van ser hospitalitzats a l’Hospital de la Vega Baixa d’Orihuela, han informat els serveis del Consorci de Bombers d’Alacant.

Segons les primeres estimacions, en l’accident ocorregut en bolcar a l’autobús en l’A-7 una desena de persones hauria resultat ferida, però finalment només han necessitat hospitalització cinc d’elles.

L’accident de l’autocar de passatgers, que cobreix la línia regular Barcelona-Múrcia-Algesires i en el qual viatjaven uns 50 ocupants, va tindre lloc en el quilòmetre 543 de l’autovia A-7, entre l’eixida d’Orihuela i Redován en sentit Murcia, sobre les 22 hores del dissabte, segons Emergències 112 de la Comunitat Valenciana i el Consorci de Bombers.

L’empresa de transport ALSA va desplaçar un autobús a la zona per a recollir als passatgers il·lesos i continuar el viatge, segons un missatge publicat en Twitter pel centre de coordinació d’emergències.

Els bombers van rescatar i van evacuar als ferits en l’accident, on van acudir diverses dotacions de la Guàrdia Civil, Policia Local i ambulàncies.

La Guàrdia civil de Trànsit investiga les causes de l’accident, una eixida de via.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia