La Junta Local Fallera de Bétera ha obert el termini per a presentar candidatura a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Bétera per a les Falles 2023.
El termini per a presentar aquesta candidatura finalitza el pròxim 15 de maig a les 22.00 hores.
La presentació de candidatures s’ha d’enviar a través del correu de Junta Local Fallera jlfbetera@hotmail.com o es pot fer arribar a qualsevol president de comissió o de junta local.

D’altra banda, la Falla Carraixet ha fet públic, a través de les seues Xarxes Socials, el nom dels màxims representants de la seua comissió per a l’any 2023. Es tracta de la Fallera Major Infantil la xiqueta Olaya Navarro i Izquierdo, el President Infantil el xiquet Pablo Martínez i Blanco, la Fallera Major la senyoreta Sonia Amposta i Pons i el President Valeriano Moreno i López.

Així mateix, la Falla Gran Via del Sud, una vegada reunida la comissió en Assemblea General Extraordinària; ha acordat la reelecció com a President al faller Vicent Manel Miret i González per als dos pròxims exercicis fallers (2022-2024).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia