L’Associació de Comerciants, autònoms i Pimes de Bétera ha organitzat un nou esdeveniment per a la Comunitat Educativa i tot l’alumnat, tant de Bétera com d’altres municipis pròxims.

En aquest sentit, aquest pròxim dissabte, 30 d’abril, tindrà lloc en l’esplanada del recinte de l’Albereda de Bétera (Avinguda Escultor Ramón Inglés) una gran Fira de l’Educació on es presentarà tota l’oferta i propostes que, a nivell educatiu, pot oferir l’associació a través dels seus associats (extraescolars, tallers, formació complementària, serveis de salut per a l’alumnat, alimentació saludable, material i roba escolar…). Els horaris seran de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

En aquesta fira, a més de comptar amb diferents expositors, també hi haurà un escenari per a demostracions, activitats i exhibicions in situ, on els assistents a aquesta fira podran participar i ser protagonistes de tot això. Hi haurà també desplegament de connexió Wi-FI per a poder informar en tot moment a nivell virtual, de manera ràpida i eficaç, de tot el que va succeint en la fira a través de les Xarxes Socials de l’associació, Web i també de les Xarxes Socials i webs dels periòdics digitals Betera.com, La Veu de Llíria, Camp-de-turia.es i Quehacerenvalencia.es.

Així mateix, aquest esdeveniment servirà per a impulsar un concurs escolar de dibuix que l’Associació de Comerciants de Bétera ha posat en marxa sota el lema “El que el comerç local fa per tu” perquè els més xicotets s’animen a participar. Els premis als guanyadors d’aquest concurs s’entregarien en una pròxima Fira del Comerç, la qual tindrà lloc al juny o juliol (data exacta a determinar) i on també es farà una exposició amb els dibuixos finalistes.

Tots els detalls, tant de la Fira de l’Educació com del Concurs escolar, es troben detallats en els cartells adjunts.

A aquesta fira estan convidats tot l’equip docent dels diferents centres educatius, l’AMPA, l’alumnat d’aquests centres i ciutadania en general. La finalitat és conéixer millor tot el potencial del comerç de proximitat de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia