“Els veïns i veïnes dels carrers L’Ullal, Les Masses i Mariana de San Simeón lamentem l’estat d’abandó del solar del carrer María Teresa Agramunt / L’Ullal.

Aquesta parcel·la, convertida en una autèntica LATRINA PER A GOSSOS, aboca contínuament pols i terra als carrers limítrofs, embrutant habitatges i portals, embossant els embornals i fent esvaroses les voreres i la calçada. El rastre de pols i terra arriba fins i tot al Centre de Salut. A més, els dies de pluja, tota la zona queda feta un fanguer més propi del camp, però dins del nucli urbà. A tot això cal afegir l’habitual saturació dels contenidors de reciclatge, que contribueixen a donar un aspecte més desolador si cap a la zona.

Al gener ens vam posar en contacte amb l’Àrea de Medi Ambient, amb l’objectiu que l’Ajuntament demanara al propietari que s’ajuste a la normativa i perimetre la parcel·la degudament amb mur o tanca, TAL COM EXIGEIX LA NORMATIVA MUNICIPAL. La resposta va ser que els resultava molt difícil localitzar al propietari i s’oferien a intensificar la neteja de la zona.

Hui dia (finals d’abril), encara que entenem que el personal de neteja és eficient, continuen prestant la mateixa freqüència de pas, insuficient al nostre entendre. És més, som els propis veïns i veïnes els qui optem per agranar periòdicament les voreres i les vores de la calçada que actuen de canal de pluja, desplaçant els residus al centre del carrer, a fi que la màquina barredora puga aspirar-los, si és que tenim la sort que passe eixe matí. Entenem que no és més net qui més neta, sinó qui menys embruta, i per tant seria un malbaratament de recursos haver de netejar amb diners públics les conseqüències de la falta de responsabilitat particular.
Confiem que prompte es done solució a aquest problema de salubritat i recuperem el benestar del barri”.

Adjuntem fotografies de la zona, preses al llarg de diversos dies.

*Nota enviada per alguns veïns dels carrers Les Masses, L’Ullal i Mariana de Sant Simeón sobre el solar de la C/ Maria Teresa Agramunt a les 23.52 hores del dilluns 25 d’abril de 2022.
L’equip de redacció de Betera.com no es fa responsable de les paraules abocades en la publicació, ja que és un text enviat per un grup de veïns i transcrit tal qual. No obstant això, estem oberts a rèpliques i aclariments per part d’aquelles persones que es puguen sentir al·ludides o implicades.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia