L‘Ajuntament de Bétera ha posat en marxa, al costat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, una jornada informativa que proporcionarà eines per a millorar el curriculum vitae així com tècniques per a afrontar les entrevistes de treball. La finalitat d’aquesta nova iniciativa és continuar treballant per l’ocupabilitat de les veïnes i veïns.

D’eixa manera aquelles ciutadans i ciutadanes de Bétera que participen en aquesta acció podran:

  •  Conéixer les eines disponibles de cerca activa d’ocupació,
  •  Disposar d’un assessorament personalitzat en l’elaboració del currículum,
  •  Millorar i adaptar els currículums,
  •  Inscriure’s en portals d’ocupació i
  •  Consells i tècniques per a afrontar les entrevistes de treball

Si vols tindre majors oportunitats per a trobar treball aquesta és la teua jornada. Com ja hem comentat anteriorment, aquesta jornada tindrà lloc el pròxim 10 de maig, en horari de 09.30 a 12.30 hores. Aquesta serà en l’edifici La Penya, primer pis (plaça Calvari s/n).

Les inscripcions es deuran formalitzar en el següent correu electrònic: adl@betera.es. La jornada és gratuïta i les places limitades

Imprimir article
Comenta aquesta notícia