16 socorristes del Club van participar en el Campionat d’Espanya Infantil – Cadet

Aquest passat cap de setmana el Club Natació SOS Bétera es va proclamar Campió d’Espanya de Salvament i Socorrisme de la categoria infantil, en el Campionat d’Espanya organitzat per la Real Federació Espanyola en Caldas de Reis (Pontevedra). El Club de Bétera va aconseguir 340 punts gràcies a les aportacions aconseguides tant a nivell individual com d’equip, que van puntuar en les millors posicions.

En l’equip infantil, van destacar els medallistes individuals Vicent Gil (Campió d’Espanya en 100m socorrista) i Aitana Melitón (Subcampiona d’Espanya en 100m socorrista). L’equip femení, completat per Laura Abraham, Marta Campos i Antía Tejelo, es van proclamar Campiones d’Espanya en 4×50 combinada, Subcampiones d’Espanya en 4×25 remolc de maniquí i van obtindre un bronze en 4×50 natació amb obstacles.

L’equip infantil masculí, que es va proclamar Campió d’Espanya en 4×25 remolc de maniquí, estava compost, a més, per Juan Caballero, Rafa Payá i Jorge Crespo.

L’equip mixt infantil també es va proclamar Campió d’Espanya.

En la categoria cadet, va destacar Irene Arnal amb una medalla de bronze en la prova 50 m remolque de maniquí. La resta de l’equip cadet femení estava format per Aitana Pérez, Carla Molla i Aina Arnal. L’equip cadet masculí va estar format per Jaime Abraham, Óscar Delgado, Pablo Cordero i Vincent Camps.

En el Campionat d’Espanya van participar 321 nadadors de 42 clubs de tota Espanya, va ser retransmés via streaming i vist des de 34 països, amb els comentaris de Rubén Fernández Monteagudo, Antía García Silva, campiona del món de socorrisme, Lara López i Noelia Serrano, nadadores de la Selecció Nacional.

Els nadadors van estar acompanyats per l’entrenador Víctor Cebrián i per Tolo Caballero, així com per familiars dels nadadors, que es van desplaçar fins a Pontevedra per a oferir el seu suport a tot l’equip. A la seua volta, la resta de familiars els van rebre en l’aeroport com els campions es mereixien, amb tots els honors i emoció.

Des del Club volen felicitar per aquesta gran victòria a tot l’equip, nadadors, tècnics i familiars, i animar a la resta de categories per a les pròximes cites competitives.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia