(EFE) Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot aquest dijous, 28 d’abril, a un home de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi, després d’agredir a un altre en el coll amb cristalls de gots trencats i produir-li greus ferides.

Els fets es van registrar a principis del mes d’octubre, sobre les tres de la matinada quan, després d’una discussió iniciada a l’interior d’un establiment d’oci, el sospitós hauria trencat diversos gots de cristall i va apunyalar a la víctima en el coll, que va haver de ser traslladada a un hospital de València per a ser assistit de les ferides.

Després de l’arribada dels agents, l’agressor ja no es trobava en el lloc, per la qual cosa van començar les perquisicions per a detindre al responsable de l’agressió.

A causa de les lesions, la víctima va estar ingressada durant diverses setmanes en el centre hospitalari, segons fonts policials.

Després de mesos d’investigació, l’agressor ha sigut localitzat i detingut aquest matí com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi i ha passat a disposició judicial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia