Demà dissabte, 30 d’abril, tindrà lloc en l’esplanada del recinte de l’Albereda de Bétera (Avinguda Escultor Ramón Inglés) una gran Fira de l’Educació on es presentarà tota l’oferta i propostes que, a nivell educatiu, pot oferir l’associació a través dels seus associats (extraescolars, tallers, formació complementària, serveis de salut per a l’alumnat, alimentació saludable, material i roba escolar…). Els horaris seran de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

L’Associació de Comerciants, autònoms i Pimes de Bétera ha organitzat aquest nou esdeveniment per a la Comunitat Educativa i tot l’alumnat, tant de Bétera com d’altres municipis pròxims, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

En aquesta fira, a més de comptar amb diferents expositors, també hi haurà un escenari per a demostracions, activitats i exhibicions in situ, on els assistents a aquesta fira podran participar i ser protagonistes de tot això. Hi haurà també desplegament de connexió Wi-FI per a poder informar en tot moment a nivell virtual, de manera ràpida i eficaç, de tot el que va succeint en la fira a través de les Xarxes Socials de l’associació, Web i també de les Xarxes Socials i webs dels periòdics digitals Betera.com, La Veu de Llíria, Camp-de-turia.es i Quehacerenvalencia.es.

Així mateix, aquest esdeveniment servirà per a impulsar un concurs escolar de dibuix que l’Associació de Comerciants de Bétera ha posat en marxa sota el lema “El que el comerç local fa per tu” perquè els més xicotets s’animen a participar. Els premis als guanyadors d’aquest concurs s’entregarien en una pròxima Fira del Comerç, la qual tindrà lloc al juny o juliol (data exacta a determinar) i on també es farà una exposició amb els dibuixos finalistes.

Tots els detalls, tant de la Fira de l’Educació com del Concurs escolar, es troben detallats en els cartells adjunts.

A aquesta fira estan convidats tot l’equip docent dels diferents centres educatius, l’AMPA, l’alumnat d’aquests centres i ciutadania en general. La finalitat és conéixer millor tot el potencial del comerç de proximitat de Bétera.

A continuació, adjuntem el programa d’activitats previst per a la jornada:

 • EXPOSITORS I ACTIVITATS:
  1. Espai de Relaxació Toñi Benavent. Durant la jornada, al costat de la seua carpa, oferirà demostracions de Ioga aeri.
  2.  La Tenda de Ricart. Dins del seu stand obsequiaran amb una pilota a tots els xiquets i xiquetes que s’acosten.
  3. Creixent Junts Gabinete de Psicología, Pedagogía y logopedia. Comptarà amb diverses activitats i tallers per a les xiquetes i xiquets que s’acosten a la seua carpa, tant al matí com a la vesprada.
  4. Ches Pa. Exposarà en el seu stand totes les seues propostes en l’àmbit educatiu.
  5. Residencia Canina Valcan oferirà dins del seu stand informació sobre totes les seues propostes a nivell educatiu i durà a terme una exhibició d’ensinistrament caní davant l’escenari de la fira, a les 13.30 hores.
  6. Mercería Mayte. Realitzarà diferents tallers manuals per a les xiquetes i xiquets que s’acosten al seu stand, durant tota la vesprada.
  7. Hi 5 Education Centres. A més de donar a conéixer tota la seua oferta acadèmica en idiomes, dins la seua carpa, també farà diversos Role Play en l’escenari de la fira. A les 13.00 hores tindrà lloc un d’ells i les 19.30 hores un altre, tenint una duració cada Role Play d’entre 5 a 10 minuts.
  8. 51 Bikes. En el seu stand oferiran tot un ampli ventall de possibilitats educatives, emmarcades dins del seu sector.
  9. Escola Infantil El Castell. A més d’oferir informació sobre el seu curs escolar i les distintes escoles temporals que duen a terme (escola de Nadal, de Pasqua, d’estiu…), brindaran un regalet a tots els menuts que per la seua carpa s’aproximen.
          10. T3 Crossfit. Comptaran amb una carpa per a donar a coneier tota la seua conéixer tota la seua oferta esportiva extraescolar. Així mateix, oferiran diferents exhibicions en la zona de l’escenari en els següents horaris.
-CROSSFIT (T3 Crossfit). 10.15 hores.
-T3 FITNESS CLUB. HIIT 17.30 hores.
– FUNCIONAL TRAINING 18.30 hores.
– BOXING 19.30 hores.
          11. Associació de Comerciants de Bétera. L’associació també comptarà amb un stand propi per a donar conéixer millor el seu treball. També oferirà alguns presents cortesia de l’Associació i l’Ajuntament a aquells que s’acosten.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia