L’Ajuntament de Bétera ja té les quatre companyies que participaran en la primera edició de la Mostra de Teatre Amateur.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la regidoria municipal de Cultura que arrancarà aquest pròxim mes, comptant amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana i Zorongo Teatre.

Les companyies PANIC ESCÈNIC de València, MARU-JASP de Madrid, TEATRE CIRC d’Alacant i TEATRE ESTHER LASTRA de Cantàbria han sigut les triades pel jurat per a formar part d’aquesta Mostra que ha comptat amb més d’una quarantena de sol·licituds de companyies de tot el territori espanyol interessades a participar.

De moment, el gran nivell de les companyies i les obres presentades li ho han posat difícil al jurat que ha hagut de determinar els quatre vencedors d’aquesta primera convocatòria.

La I Mostra de Teatre Amateur de Bétera també comptarà amb la presència de la companyia local ZORONGO TEATRE que obrirà la Mostra el pròxim 13 de maig amb l’obra de Mario Benedetti “Pedro y el capitán”.

Els dies 20, 21, 22 i 27 de maig actuaran les companyies triades mentre que el dia de la clausura, programat per al 28 de maig, participarà l’ASSOCIACIÓ AFACO QUART FAMÍLIES DE PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL amb l’obra “Assaig General”.

Aqueix mateix dia, i després de conéixer les obres, s’entregaran els guardons Premi Bétera a Escena a la millor obra, Premi Bétera a Escena del públic, Premi Bétera a Escena a la Millor Actriu, Premi Bétera a Escena al Millor Actor, Premi Bétera a Escena a la Millor Actriu de Repartiment, Premi Bétera a Escena al Millor Actor de Repartiment i Premi Bétera a Escena a la Millor Direcció.

A continuació, adjuntam la programació:

-13 DE MAIG · 22.30 H · AUDITORI (PRESENTACIÓ I MOSTRA DE TEATRE AMATEUR)

Participa CIA ZORONGO TEATRE de Bétera – OBRA: PEDRO Y EL CAPITÁN De Mario Benedetti – Género: Drama – Idioma: Castellano

-20 DE MAIG · 22.30 H · AUDITORI DE VALÈNCIA – CIA PANIC ESCÈNIC – OBRA: AMANT A SOU de Julie de Grandy – Género: Comedia – Idioma: Valenciano

21 DE MAYO · 22.30 H · AUDITORI D’ALCALÁ DE HENARES (MADRID) – CIA MARU-JASP – OBRA: “SI ALGO PUEDE SUCEDER, AUNQUE PAREZCA IMPROBABLE, ACABA SUCEDIENDO DE MANERA INEVITABLE” de Patxho Telleria – Género: Drama – Idioma: Castellano

22 DE MAYO · 19.00 H · AUDITORI D’ALCOI 8 (ALACANT) – CIA TEATRE CIRC – OBRA: LA TORTUGA DE DARWIN de Juan Mayorga – Género: Fantástico – Idioma: Castellano

27 DE MAIG · 22.30 H · AUDITORI DE SANT CEBRIÀ (CANTÀBRIA) – CIA DE TEATRE ESTHER LASTRA – OBRA: “Buenas noches mamá” de Marsha Norman – Género: Drama – Idioma: Castellano

– 28 DE MAIG · 19.00 H · AUDITORI (CLOENDA I ENREGA DE PREMIS)

Participació en la clausura de la I Mostra de Teatre Amateur a càrrec de l’ASSOCIACIÓ *AFACO QUART FAMÍLIES DE PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

TÍTOL: ASSAIG GENERAL.

Sinopsi: El grup de Teatre, acudeix al local per a preparar l’assaig general de l’obra que l’endemà han de representar. Com sempre. Pot passar qualsevol cosa. Mai se sap. Assaig General, està composta per diversos números on la música, l’Expressió Corporal i el treball amb diferents elements, ens faran gaudir.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia