L’Ajuntament de Bétera i la formació Spanish Brass estan ultimant els preparatius de la primera edició del Congrés Internacional de Trombó que se celebrarà els pròxims 14, 15 i 16 de maig. Es preveu que a aquest esdeveniment acudisquen més d’un centenar de trombonistes de tota Espanya.

El CI-Tbón Bétera comptarà amb la presència de grans figures internacionals del trombó com són Joseph Alessi, trombó solista de la Nova York Philarmonic (EUA), Marshall Gilkes, solista internacional de Jazz (EUA), Marlena Skoczylas, trombó solista de la Filharmònica de Janacek en Ostrava (República Txeca) i la Filharmònica de Czestochowa (Polònia), o Miguel Rivera, trombó solista de l’Orquestra Simfònica de Puerto Rico. A més, comptarà amb la participació de grans trombonistes del nostre país, com Carlos Gil, Félix Gª Peñarrubia, Víctor Gámez, Víctor Belmonte, Fco. Javier Gonzalo, Rafa M. Guillén o l’organitzador d’aquest congrés i membre de Spanish Brass, Inda Bonet.

Tots ells, al costat de Spanish Brass, protagonitzaran els concerts que es realitzaran a la Casa de la Cultura i l’entrada de la qual serà gratuïta fins a completar l’aforament.

les instal·lacions municipals, on se situa l’associació cultural Centre Artístic Musical de Bétera, acolliran la resta d’activitats del congrés com ara tallers, conferències, classes grupals, calfaments i exposicions que no deixaran indiferent a cap dels assistents.

A continuació, detallem la programació prevista per al citat esdeveniment.

• 14 de Maig – 20.00 hores

Auditori de la Casa de Cultura de Bétera

Concert d’obertura

Spanish Brass

Joseph Alessi

Marshall Gilkes

Carlos Gil

 

• 15 de Maig – 20.00 hores

Auditori de la Casa de Cultura de Bétera

Pre-Concert

CI TBón Júnior Ensemble – dir.- Fco Javier Gonzalo i Víctor Gámez

Concert de Jazz

Marshall Gilkes.- Trombó

Ramon Cardo.- Saxo

Albert Palau.- Piano

Ales Cesarini.- Contrabaix

Marià Steimberg.- Bateria

 

• 16 de Maig – 19.00 hores

Auditori de la Casa de Cultura de Bétera

Concert de clausura

Joseph Alessi

Miguel Rivera

Carlos Gil

Marlena Skoczylas

Víctor Belmonte

Bétera Trombone Ensemble

Amparo Ferrís.- Pianista acompanyant

 

Podeu trobar també més informació sobre aquest concert en el següent enllaç: https://ci-tbon.com

Imprimir article
Comenta aquesta notícia