Hui dissabte, 30 d’abril, es durà a terme el XVIII Triatló de Bétera campionat autonòmic relleus mixtes i la I jornada de la Lliga de Clubs Caixa Popular.

Durant la jornada es practicaran diverses disciplines, entre elles natació en aigua dolça (a la bassa de la Conarda) el circuit a bici per camps de tarongers i cursa a peu per la pinada. Aquest esdeveniment esportiu es desenvoluparà en un marc incomparable perquè els participants puguen gaudir d’aquesta prova. Aquest esdeveniment es durà a terme en l’Avinguda del Azahar, ubicada en la Lloma del Mas.

Aquesta competició està organitzada pel CEA Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, especialment de la Regidoria d’Esports. Així mateix, per a fer-la possible de la millor manera, també compta amb un bon nombre de patrocinadors.

Ja van 18 anys els que es va celebrant aquesta iniciativa. Per aquest motiu, s’ha convertit en un referent dels triatlons esprint. Es tracta d’una experiència única, carregada d’emocions i sorpreses que no cal perdre’s. En definitiva, una cita ineludible per als joves.

Així, al matí es durà a terme la Fase Autonòmica dels Jocs Esportius i a la vesprada la Lliga de Clubs Caixa Popular adults.

En la competició per relleus, cada integrant completarà un triatló.
L’equip estarà format per 4 integrants, 2 xiques i 2 xics
L’ordre del relleu sempre serà masculí-femení-masculí-femení.
El mono de competició ha de ser igual en tots els integrants d’un mateix equip.
El relleu es donarà en la zona habilitada a tal efecte; coneguda com a zona de relleu.

Si el relleu no es dona dins d’aquest requadre, l’equip serà desqualificat. Només l’últim integrant de l’equip és qui travessa la meta.

El temps total és el temps de l’equip, que va des de l’inici del primer triatleta fins a l’últim qui travessa la meta.

Està permés anar a roda, però no entre triatletes de diferent sexe. Els participants hauran de dur el dorsal facilitat per l’organització sense cap manipulació d’aquest. Serà obligat l’ús del casc mentre s’estiga amb contacte amb la bici.

En el següent enllaç podeu trobar més detalls: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia