El cel de la Comunitat Valenciana estarà aquest 1 de maig poc nuvolós al matí i a partir del migdia augmentarà a intervals de nuvolositat d’evolució, més abundant en els interiors, on seran probables ruixats, en general febles, i que no es descarten en la resta.

Segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les temperatures màximes aniran en descens en el litoral i sense canvis en la resta aquest diumenge, i el vent bufarà variable fluix, amb predomini de la component aquest la segona meitat del dia.

Per al dilluns s’esperen precipitacions, principalment en forma de ruixat i ocasionalment acompanyades de tempesta, que podrien ser localment fortes o portar pedra, especialment en els interiors i a la vesprada.

D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana començarà el dia el dilluns amb intervals nuvolosos, augmentant al llarg del matí a nuvolós o cobert per a donar pas a ruixats i tempestes, mentre que les temperatures mínimes canviaran poc i les màximes aniran en descens, localment notable a l’interior de la meitat nord.

En el litoral, el vent bufarà aquest dilluns fluix de component nord, augmentant a nord-est la segona meitat del dia; en la resta vent fluix de l’est.

Les temperatura màximes i mínimes registrades les últimes 24 hores en les tres capitals de província han sigut:

Castelló: 23’8 i 12’7 graus

València: 25’1 i 14’1 graus

Alacant: 25’1 i 14’2 graus

Pronòstic marítim:

– Aigües costaneres de Castelló: vent de component sud força 2 a 3, rolant a component nord durant la nit i a sud-est cap al migdia. Mar marejada a “marejadilla”. Possibilitat d’algun xàfec durant la nit.

– Aigües costaneres de València: vents del sud força 3 a 5, amainant a component nord 2 a 3 durant la nit i rolant a component aquest 3 al migdia. “Marejadilla” amb àrees de maror al principi. Possibilitat d’algun xàfec a la nit. Visibilitat regular a bona.

– Aigües costaneres d’Alacant: vent de component sud força 2 a 4, tendint a variable 2 a 3 durant la nit i rolant sud-est i sud a la vesprada. “Marejadilla”. Possibilitat d’algun xàfec a la nit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia