(EFE).-Una manifestació va recórrer aquest dissabte, 30 d’abril, el centre de València per a reclamar a la Conselleria d’Educació millores en l’orientació educativa, ja que consideren que l’aplicació del nou model no ha tingut l’acord sindical ni del col·lectiu afectat, per la qual cosa han reclamat solucions consensuades.

La protesta ha sigut convocada pel STEPV i ha finalitzat enfront del Palau de la Generalitat, on s’ha celebrat una assemblea en la qual representants del sindicat han explicat la reunió que han tingut aquesta setmana amb la directora general d’Inclusió Educativa, Raquel Andrés, sobre l’aplicació del nou decret d’orientació.

Fonts del STEPV han assenyalat que la directora general es va comprometre a estudiar les propostes del col·lectiu i va explicar que s’estava treballant per a solucionar els problemes, en mesures com la reducció de burocràcia, millora de les ràtios i de les coordinacions i millora de les condicions laborals del professorat.

Segons el sindicat, aquest és el primer curs en què s’aplica el decret d’Orientació educativa, un nou model que “està deixant en evidència moltes mancances i l’empitjorament de les condicions laborals del professorat d’orientació, tant del que presta els serveis en instituts com en col·legis”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia