El passat dissabte, 30 d’abril, les veïnes i veïns de Bétera van tindre l’oportunitat de gaudir de l’espectacle “Alicia al País de les Meravelles“. L’espectacle va tindre lloc a l’auditori de la Casa de la Cultura del municipi, començant al voltant de les 18.00 hores.

Els allí presents van viure un viatge pel fantàstic Món de Lewis Carroll.

Aquesta adaptació del mític conte de Levis Carrol va estar a càrrec de Peloki Teatro.

Aquest, és un grup de teatre que es va crear a València l’any 2012 (amb seu a Almàssera i Bonrepòs i Mirambell), expandint-se per la zona d’Alacant l’any 2021.

En aquests més de 10 anys de trajectòria artística, han realitzat nombroses representacions teatrals, la majoria d’elles musicals, amb més de vint obres en marxa. A més, tenen en l’actualitat diverses propostes artístic-culturals incloses en el Catàleg SARC de la Diputació de València, com ara teatre, recitals, contacontes, exposicions de fotografia, etc. Però també han fet cinema de caràcter social (curtmetratge “Se vende varita mágica” amb la finalitat de donar a conéixer la malaltia del lupus, curtmetratge “Contando estrellas” per a donar a conéixer la malaltia de la mastocitosis, webserie Liars a càrrec dels joves per a ajudar a altres joves en risc d’exclusió social que va obtindre el premi especial de l’IVAJ 2018 a la millor webserie en valors de la Comunitat Valenciana, pel·lícula Maena per a donar a conéixer la malaltia del glaucoma i la sèrie Scriptum -en fase de postproducció actualment- per a lluitar contra el bullying).

A més a més, aposten per una completa formació artística, per la qual cosa imparteixen cursos de teatre, ball urbà i dansa oriental, sent el seu grup de ball campions a nivell nacional d’hip hop.

De tot això, els mitjans de comunicació i les xarxes socials han fet eco contínuament. Per tota eixa trajectòria han rebut nombrosos premis i reconeixements.

A continuació, oferim algunes imatges de l’espectacle captades per l’objectiu de Betera.com. Demà, oferirem també un vídeo d’aquesta representació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia