(EFE).-La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones acusades de huit delictes de robatori amb força en les coses en accedir a explotacions agrícoles situades al Camp de Morvedre i sostraure una mica més de 4 tones d’alvocats (aguacates) valorades en més de 13.000 euros, segons informa la Guàrdia Civil.

La denominada operació “Panda” va començar en detectar-se freqüents robatoris en diferents finques d’alvocats de la comarca del Camp de Morvedre.

Els autors sostreien els alvocats per a vendre’ls en diversos comerços de restauració de València a un preu molt inferior al de mercat.

Com a culminació de les actuacions, els agents van detindre a un home i una dona de 41 i 42 anys d’edat, de nacionalitat espanyola, per huit delictes de robatori amb força en les coses i furt entre els mesos de gener i març d’enguany.

La Guàrdia Civil adverteix de la perillositat del consum d’alvocat immadur i sense el degut control sanitari, i assegura que “la seua ingesta pot generar problemes de salut, especialment si no s’han després els productes químics que habitualment s’utilitzen per a controlar les plagues”.

Les diligències i els detinguts han sigut posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Sagunt.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia