El passat dissabte, 30 d’abril, l’esplanada del recinte de l’Albereda de Bétera (Avinguda Escultor Ramón Inglés) va acollir una Fira de l’Educació de la mà de l’Associació de Comerciants de Bétera. En ella es va presentar part de l’oferta i propostes que, a nivell educatiu, pot oferir l’associació a través dels seus associats (extraescolars, tallers, formació complementària, serveis de salut per a l’alumnat, material i roba escolar…). Aquesta fira va tindre lloc de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

L’Associació de Comerciants, autònoms i Pimes de Bétera va organitzar aquest nou esdeveniment per a la Comunitat Educativa i tot l’alumnat, tant de Bétera com d’altres municipis pròxims, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

En aquesta fira, es van desenvolupar algunes demostracions, activitats i exhibicions in situ, on els assistents van tindre l’oportunitat de participar i ser protagonistes de tot això. També va haver-hi desplegament de connexió Wi-FI a càrrec de l’associat de Nadunet i amb la col·laboració del també associat Nou Tropical.

Durant la jornada es van acostar, a banda de mares i pares amb els seus xiquets i xiquetes, diferents autoritats municipals, entre elles, Elia Verdevío, Ximo Gómez, Maria Segura, Raquel Puig i Joano Baudés.

Així mateix, aquest esdeveniment va servir per a impulsar un concurs escolar de dibuix que l’Associació de Comerciants de Bétera ha posat en marxa sota el lema “El que el comerç local fa per tu” perquè els més xicotets s’animen a participar. Els premis als guanyadors d’aquest concurs s’entregarien en una pròxima Fira del Comerç, la qual tindrà lloc, segurament, en el mes de setembre i on també es farà una exposició amb els dibuixos finalistes.

Tots els detalls del Concurs escolar, es troben detallats en el cartell adjunt.

Els expositors de la jornada van ser:

1. Espai de Relaxació Toñi Benavent, qui va oferir demostracions de Ioga aeri i també taller de mandales
2.  La Tenda de Ricart va obsequiar amb una pilota a tots els xiquets i xiquetes que s’acostaren, fins a esgotar existències a última hora de la vesprada.
3. Creixent Junts Gabinete de Psicología, Pedagogía y logopedia va comptar amb diverses activitats i tallers per a les xiquetes i xiquets que s’acostaven a la seua carpa, tant al matí com a la vesprada.
4. Ches Pa. Va exposar en el seu stand totes les seues propostes en l’àmbit educatiu com, per exemple, un parc infantil de gespa. A més a més, la seua mascota tampoc va faltar per a animar el matí i la vesprada.
5. Residencia Canina Valcan va oferir al matí alguns detalls i informació sobre totes les seues propostes a nivell educatiu i va dur a terme una exhibició d’ensinistrament caní davant l’escenari de la fira, a les 13.30 hores.
6. Mercería Mayte va realitzar diferents tallers manuals per a les xiquetes i xiquets que s’acostaven al seu stand, durant tota la jornada, especialment un taller de llaços.
7. Hi 5 Education Centres va donar a conéixer tota la seua oferta acadèmica en idiomes.
8. 51 Bikes va oferir tot un ampli ventall de possibilitats educatives, emmarcades dins del seu sector, mostrant així bicis per als més menuts de la casa.
9. Escola Infantil El Castell. A més d’oferir informació sobre el seu curs escolar i les distintes escoles temporals que duen a terme (escola de Nadal, de Pasqua, d’estiu…), va obsequiar uns globus a tots els menuts fins a esgotar existències. També va oferir un taller de pintacares.
10. T3 Crossfit va comptar amb una carpa per a donar a conéixer tota la seua oferta esportiva extraescolar i va oferir diferents exhibicions davant l’escenari.
11. L’Associació de Comerciants de Bétera també va comptar amb un stand propi per a donar conéixer millor el seu treball, oferint alguns presents cortesia de l’Associació i l’Ajuntament.

 

A continuació, adjuntem una fotogaleria amb imatges de la jornada captades per Betera.com. Demà, oferirem també un vídeo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia