Aquest dimarts, 03 de maig, tindrà lloc a Bétera la inauguració de l’exposició “Moments d’Art“. Es tracta de la mostra realitzada pels alumnes de primer i segon de Batxillerat de Dibuix Artístic de l’Institut d’Educació Secundària Les Alfàbegues de Bétera.

En aquesta exposició ens donaran a conéixer els treballs realitzats amb molt d’esforç i dedicació durant tot el curs acadèmic en l’assignatura d’Educació Plàstica, Visual i Audiovisual (EPVA). En els citats treballs es fusionen les diferents tècniques gràfiques – plàstiques, des del grafit fins a l’oli acrílic, passant per tècniques mixtes, així com indagant en llenguatges propis del dibuix, siguen les cianotipies o el linogravat.
Els visitants de “Moments d’Art” podran gaudir d’una selecció d’obres que els sorprendrà.
La inauguració tindrà lloc, a les 19.00 hores, en l’edifici de l’antic Ajuntament de la localitat (carrer Major, 12). La mostra es trobarà a aquestes instal·lacions fins al pròxim dissabte 14 de maig. L’horari de visites serà, de dilluns a divendres, de 18.30 a 20.30 hores. L’accés és gratuït.
Educació Plàstica, Visual i Audiovisual

L’assignatura d’Educació Plàstica, Visual i Audiovisual té habitualment com a finalitat desenvolupar en l’alumnat capacitats perceptives, expressives i estètiques a partir del coneixement teòric i pràctic dels llenguatges visuals per a comprendre la realitat. Al mateix temps, cerca potenciar el desenvolupament de la imaginació, la creativitat i la intel·ligència emocional, afavorir el raonament crític davant la realitat plàstica, visual i social, i dotar a l’alumne de les destreses necessàries per a usar els elements plàstics com a recursos expressius.

Així mateix, el Batxillerat té com a finalitat la formació general dels alumnes i de les alumnes, així com la seua orientació i preparació per a aconseguir una maduresa intel·lectual i humana que els permeta integrar-se en la vida activa o continuar estudis superiors, tant universitaris com de Formació Professional Específica de grau superior.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia