Entre alguns dels temes que semblen d’interés veïnal a Bétera també es troba el de les obres de la Piscina Municipal Coberta. En aquest sentit, cal indicar que alguns veïns van formular algunes qüestions o van fer diferents observacions entorn d’això en el passat ple ordinari de maig, celebrat aquest dilluns dia 02.

A més, a l’equip de redacció de Betera.com també ens han arribat una imatges i un missatge d’un altre veí diferent dels que van intervindre en el ple expressant el següent: “Em sembla molt fort que des que es van tancar els vestuaris de la piscina coberta encara seguisquen sense obrir-se sense saber per què estan tancats, quan els nostres fills sé canvien en 4 cadires de plàstic i dos bancs de fusta, a més de no poder dutxar-se”.

Quant als veïns assistents al ple, un d’ells també va indicar que “ja fa més de mig any que la Piscina Coberta està oberta al públic general, però no gaudim de tots els beneficis de la piscina. Allí hi ha un cartell que diu que és obligatori dutxar-se abans d’entrar a la piscina, però no podem complir eixa norma”.

En aquest sentit, la regidora municipal d’Edificis Públics, Eva Martínez, va comentar que les obres de la piscina “es van executar bastant malament en el seu moment. De fet, hem estat amb l’empresa que va executar aquestes obres. Els hem confiscat l’aval… Saps que tot aquest tipus de tràmits porta molta faena i informes… I ara mateix, la qual cosa s’està fent són aqueixes reparacions d’aqueixa obra mal executada i quan les acabe l’arquitecta municipal, que és la que porta aqueixa direcció d’obra, es podrà obrir”.

“A més faltaran altres coses per fer, també ho avance. L’obra de la piscina és complicada. S’hauria de fer una intervenció més gran, per a la qual es buscarà el moment adequat. Ara mateix, aquestes obres d’execució que es van fer en el seu moment no han donat el resultat que toca i el reclamar a les empreses porta un tràmit complex, llarg i s’està en això”, va afegir l’edil.

D’altra banda, un altre veí també va voler oferir la seua visió d’aquestes obres. “Estan mal o bé les obres que es van fer, però el que és clar és que s’ha perdut molt de temps. Que jo sàpia, la pandèmia va començar al març de 2020 i des de llavors no s’ha fet res. Almenys que jo sàpia, potser tu em dius: hem fet això… Hem d’esperar… Però jo crec que hem perdut un temps valuós i que s’havia d’haver aprofitat per a tindre, la qual cosa deia anteriorment l’altre veí, una piscina que fa falta al poble”.

L’edil Eva Martínez va comentar que, “efectivament, jo com a ciutadana pense com vosté. No és una obra, i ho reconec obertament, de la que estiga contenta i de la qual crega que ens mereixem. No pretenc que siga una excusa, però l’administració, desgraciadament, té les seues formes i tràmits que cal complir i no és el mateix que una empresa privada. Ací s’ha perdut molt de temps intentant que eixa empresa que va executar l’obra, i que a més s’havia signat un plec amb ella perquè havia garantit les obres per a cinquanta anys, es fera càrrec d’eixes reparacions. Com veiue, el resultat ha sigut al final arribar al punt de confiscar l’aval i que, a més, no cobrim les despeses d’eixes reparacions”.

“No vull posar una excusa. Entenc que els ciutadans no vegen eixa part i també entenc perfectament les seues queixes i les recull”, va concloure Martínez.

A continuació, adjuntem un vídeo amb les diferents intervencions en el ple de maig sobre aquest tema.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia