El Complex Educatiu Mas Camarena ofereix diferents cursos d’estiu per a xiquets i joves, des de 4 mesos fins a 16 anys

Si esteu buscant activitats per a xiquets que vagen més enllà de les clàssiques escoles d’estiu, la proposta de Mas Camarena us interessarà. En el seu “Mas Camarena Summer Experience” compta amb 11 programes adaptats a cada edat amb temàtiques diferents, alguns íntegrament en anglés, uns altres dels seus programes estrela són “Campus específics esportius” una combinació perfecta per als més intrèpids i esportistes. Finalment, compta amb un curs exclusiu per als més xiquets.

En Mas Camarena poden apuntar-se xiquets des dels 4 mesos fins als 16 anys. Comencen el 27 de juny fins al 29 de juliol amb possibilitat d’ampliar fins al 31 de juliol i programar per setmanes.

En el seu programa “English Summer” íntegrament en anglés s’ha creat per a cada edat una temàtica diferent i adaptada al que més els agrada. Podràs ser artista, detectiu, actor de cinema, viatger… Estan pensats perquè els xiquets descobrisquen i realitzen activitats diferents, cada dia serà diferent. L’àmplia varietat d’activitats persegueix fomentar l’interés i la curiositat a través d’experiències actives.

The artist workshop.

Els xiquets de 3 anys d’Infantil experimentaran a través de diferents tècniques plàstiques i realitzaren multitud d’activitats manipulatives, amb la finalitat de fomentar la seua creativitat i desenvolupament personal. Els dies que es realitzen els tallers, els xiquets es podran emportar-se les seues creacions.

Around the world in 30 days.

Vols descobrir el món? Per als xiquets de 4 anys d’Infantil han preparat les maletes. Tenen projectat un viatge amb Willy *Fog al voltant del món. Perquè descobrisquen les ciutats més importants de cada continent. l’Iran coneixent els monuments emblemàtics, la cultura, el menjar tradicional i molt més.

Cinema at Mas Camarena.

Els xiquets de 5 anys se sentiran autèntiques estreles del seté art. Per a això, realitzaran diverses activitats que els permetran un acostament al món del cinema d’una manera lúdica.

World Travelling

Explorar els  5 continents serà la missió dels xiquets que estiguen en l’etapa de 1r i 2n de primària. Cada dia aniran realitzat una sèrie d’activitats dinàmiques utilitzant material audiovisual, lectures, jocs, demostracions i simulacions perquè alhora que es divertisquen coneguen les diferents cultures que hi ha en el món.

We llaure detectius

Per a xiquets que es troben en les etapes de 3r i 4t de Primària han preparat nombrosos misteris que resoldre gràcies a que han aterrat en Mas Camarena els detectius més famosos de la història Sherlock Holmes, Tintin, Scooby Doo i Inspector Gadget deixant pistes, enigmes i multitud de proves per a gaudir investigant i descobrint.

Lights, cameras, ACTION!!

Pel·lícules, programes de televisió, anuncis…si el teu és ser actor o director ací podràs desenvolupar un bossell d’habilitats…coneixerem els secrets d’Harry Potter, eixirem a l’escenari amb Mas Camarena Got Talent, Masterchef entre molts altres programes de TV on aconseguiran la fama els nostres xiquets. Dirigit per a l’etapa educativa de 5é i 6é de Primària.

Aquests 6 programes d’estiu es complementen amb sessions en la piscina del col·legi i una vegada per setmana tenen programada una excursió cultural.

Tot el material i la línia creativa de cadascun d’aquests cursos està dissenyada pel professorat Mas Camarena.

La diversió va guiada per professors bilingües que crearan un ambient on prevalguen els valors de companyonia, amistat i convivència, ja que a l’estiu arriben molts xiquets nous i des del centre es genera un espai de convivència únic i especial cada dia, perquè els xiquets i no tan xiquets gaudisquen en gran de les seues merescudes vacances d’estiu.

Estiu per als xiquets des de 4 taules fins a 3 anys amb “Baby Summer” és un curs dissenyat específicament per a aquestes edats, perquè els xiquets també tenen un espai molt important en el Col·legi Mas Camarena, en vacances creen un curs divertit i que combina els aprenentatges primerencs amb jocs, cançons, contes i per descomptat una mini piscina, per a tindre un estiu molt refrescant. Totes les setmanes visitaran la seua aula multisensorial, on els més xicotets exploraran i descobriran a través dels 5 sentits.

Campus multiesport

Mas Camarena reuneix totes les condicions per a realitzar un dels campus esportius més complets de València. Es planifica perquè cada dia es practique un esport, pàdel, tennis, natació, ioga, hoquei, futbol sala, judo, cubá, step, acroesport… A més es complementa amb una excursió setmanal a la platja.

Diversos dels seus programes des realitzen en Mas Camarena Students’ Resort and Sports Centre, a tan sols 5 minuts de Bétera.

Activa’t amb el programa  “Active Summer” dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys. Està dissenyat per a abastar activitats culturals, esportives i tecnològiques en unes instal·lacions immillorables.

Perfecciona el teu esport favorit

Però si la teua passió són els esports i vols millorar en ells, aquest estiu han preparat 7 campus específics de tennis o pàdel de la mà dels professionals de G-Tennis i G-Pàdel, vóley en col·laboració amb el Blu Voley de Godella.

El campus de Bàsquet que es realitza al costat dels entrenadors del València Basket Club. I per descomptat compta amb un Campus de tecnificació de futbol, que es realitzen en els seus camps de futbol.

Dins de la seua selecció d’esport, també tenen un espai per al seu Campus de Gimnàstica Rítmica, un esport que Mas Camarena aposta molt fort i compta amb un gran equip d’entrenadores.

Com a novetat enguany amplien amb un curs de skate surf i escalada, tota una experiència per a joves intrèpids.

En tots ells podràs perfeccionar la teua tècnica, conéixer nous estils, treballar en equip i tot en les millors instal·lacions esportives i de la mà de grans professionals esportius.

Les seues instal·lacions compten amb tot el necessari per a la pràctica de l’esport, 6 pistes de tennis de terra batuda, 2 pistes ràpides i 6 pistes de pàdel, més les seues 3 pistes de bàsquet cobertes. A més en aquests campus tenen preparat sorpreses molt refrescants per a tots els joves esportistes ja que compta amb piscina i multitud d’activitats complementàries.

Estiu Col·legis Segle XXI

A més la resta de col·legis pertanyents al grup Col·legis Segle XXI, Col·legi Camarena Canet, Col·legi Camarena Valterna, Col·legi Marni i Col·legi Argos també ofereixen diferents cursos d’estiu per a gaudir amb activitats esportives, culturals, creatives, excursions, teatre… un gran estiu que els deixarà empremta.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia