(EFE).-El Jutjat d’Instrucció número 2 de Torrent, en funcions de guàrdia, ha acordat l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per al fisioterapeuta detingut per, presumptament, abusar sexualment d’una xiqueta de 2 anys.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el titular del jutjat ha rebut aquest dijous al detingut dimarts passat i ha pres eixa decisió en el marc d’una causa oberta per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual de menors de 16 anys d’edat.

L’Ajuntament valencià de Torrent ha obert una investigació per a recaptar informació després de la detenció de l’home, 30 anys, com a suposat autor d’un delicte d’agressió sexual contra una menor en un centre municipal, en concret la Casa de la Dona.

A més, ha obert una investigació per a recaptar informació i demanar documentació a l’empresa que presta el servei d’atenció precoç municipal a la Casa de la Dona, on es van produir els fets.

Segons han informat diversos mitjans, el detingut estava atenent la xiqueta, amb paràlisi cerebral, en eixe centre municipal i, pel que sembla, el pare de la menor la va sentir plorar i en entrar a la sala va descobrir a l’home abusant de la seua filla.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia