Bétera acollirà demà dissabte, 07 de maig, la representació teatral de “El último que Apague la Luz“.

Es tracta d’una gran comèdia escrita  i dirigida per Antonio Ozores i protagonitzada per Emma Ozores i Rubén Torres.

Amb un sol acte, l’obra persegueix un objectiu fonamental: fer riure.

En l’obra es mostren diferents maneres d’atraure a l’altre sexe. Com lligaria un home tímid? I un intel·lectual? Una peculiar reflexió sobre la gelosia en la parella i com ser encantador en excés pot acabar en divorci. Un matrimoni ancià descobrint la infidelitat de la seua parella, als huitanta anys. Descobriràs la reacció d’uns nous pares amb el seu primer fill a casa, fórmules per a véncer la monotonia en la parella i una mostra de quan fingim el que no som per a enamorar als qui desitgem.

No et perdes aquesta comèdia per a tots els públics on et sentiràs reflectit en diverses situacions.

El último que apague la luz” compta ja amb la huitena temporada d’èxit i en 2010 va ser Premi Nacional a la Millor Comèdia.

Tant Antonio com Emma Ozores (pare i filla), pertanyen a una important família de còmics, actors i músics del panorama nacional. Antonio va ser un dels actors més prolífics en la història del cinema espanyol, amb més de 150 títols en el seu haver. Des dels seus inicis es va especialitzar en registres còmics, a vegades pròxims a l’absurd i l’esperpent. En una segona fase de la seua carrera cinematogràfica va treballar en quasi totes les pel·lícules del seu germà Mariano Ozores. A més, va continuar amb papers còmics, reiterant un tipus de personatge amb un llenguatge atropellat i inintel·ligible.

D’altra banda, el toledà Rubén Torres és un actor i monologuista que compta amb diferents treballs d’èxit durant la seua trajectòria professional.

L’obra donarà inici a les 22.30 hores a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera. L’accés és gratuït fins a completar aforament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia