La Biker Fest Bétera tindrà lloc demà dissabte, 07 de maig, a l’Albereda de Bétera. Apassionats i apassionades  del motor a dues rodes amb milers de quilòmetres a la seua esquena amb el rugit dels seus motors organitzen a Bétera aquest Festival perquè tota la ciutadania puga viure de primera mà aquest aquest sensacional esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera.
La jornada donarà inici a partir de les 10.00 hores i està previst que es done per finalitzada al voltant de les 20.00 hores. Per a l’ocasió, es comptarà amb una programació amb la qual podrem gaudir durant tot el dia, Jocs entre BIKERS, estands, motos d’exposició, esmorzar, paella i bona música.
A les 10.00 hores està previst un esmorzar, a les 11.00 hores un joc biker, a les 12.00 hores un concert, a les 13.30 hores un joc biker, a les 14.00 paella, a les 16.00 joc biker, a les 17.00 hores Shovelfest, a les 17.00 hores la presentació del Ould & Proud 2022, a les 19.00 hores un concert i a les 20.00 hores l’entrega de premis, la qual tancarà tota la programació de la jornada.

Una de les bandes que tocarà durant l’esdeveniment serà Fogonazos. Aquesta formació musical és un grup de rock de València, que dona un repàs als clàssics del rock nacional.Fogonazos està format per cinc músics, provinents d’altres bandes i toquen versions de bandes com Extremoduro, Barricada, Zigarros, Los Suaves, Héroes del Silencio, La Fuga, Platero y tú, Marea, Mclan, Reincidents, Fito, Loquillo, Boikot i molts més.

L’altra banda que oferirà un concert serà The Wanderers. Aquest és un grup, originalment d’Almeria, de versions de Rock&Roll dels anys 50’s i 60’s internacional (Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, The Ventures,…).
L’accés a tot l’esdeveniment és gratuït.
Tant el Consistori com els  organitzadors d’aquest esdeveniment conviden a tota la població a gaudir d’aquesta Biker Fest.
A continuació, adjuntem una imatge amb tota la programació al complet.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia