Després de passar els pitjors moments d’aquesta crisi sanitària per la Covid-19, l’Ajuntament de Bétera vol reconéixer i agrair a totes i tots els voluntaris, institucions, col·lectius i empreses la seua col·laboració, dedicació i entrega al poble de Bétera.
Per aquest motiu, s’ha organitzat un Acte d’Agraïment. Aquest tindrà lloc hui divendres, 06 de maig a l’auditori de la Casa de la Cultura de la localitat.
L’esdeveniment donarà inici al voltant de les 19.00 hores.
En aquest sentit, el consistori convida a participar i recuperar eixos aplaudiments de les huit de la vesprada durant l’estat d’alarma per a reconéixer la labor d’aquells que van estar al peu del canó i van posar el seu “granet d’arena” perquè tot fora millor.
L’entrada a l’acte és gratuïta fins a completar l’aforament i , a més, és recomanable assistir amb mascareta.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia